Antal Lilla

Ha kíváncsi vagy, ki vagy Te, ha szeretnél válaszokra lelni, ha szeretnél önmagad ismerője és gyógyítója lenni, akkor a jóga útja egy lehetőség a lehetséges utak között. Sok tanárnál, stúdióban jártam, kipróbáltam több irányzatot is. Lassan, de biztosan kialakult a saját gyakorlásom, melyet a jóga nidra és a meditáció tett teljessé.

tovább...

Rácz Anikó

„A design a művészet cselekvése, a jóga a cselekvés művészete.”

"Világi” szakmám szerint sikeres bútortervező vagyok. Kényelmes, befogadó, hosszú életű kanapékat tervezek. Gyerekkori álmom valósult meg, amikor megalapítottam saját bútormárkámat, a Hannabit, mégis évekkel ezután, a kundalini jógával lett számomra kerek a világ.

tovább...

 

Patyi Kata

Ki vagyok én? Tekintetemben visszatükröződő emlékeim sokasága, azok mögötti mély csend és ősbölcsesség, a gyógyító szeretet egyik megnyilvánulási lehetősége és az, akit engedsz látszódni a saját tekinteteden keresztül. Szemeimben, ezek vagyunk mind. 

tovább...

Demeter Dóra

Demeter Dóra vagyok, Jógaoktató. A sport és a mozgás szeretete hosszú évek során életem részévé vált. Tanulmányaim a Testnevelési Egyetemen kezdődtek. Sportszervezőként végeztem, majd Gerincjóga és Hatha flow oktatói képzéssel folytatódtak és a mai napig, folyamatos önfejlesztő workshopokon és gyakorlásokon veszek részt.

tovább...

Ákos Bogi

Számomra a jóga: mindenki másképp közelíti meg, ez benne a szép. És ami még szebb, hogy én is minden nap másképp érzem. De ami minden nap jelen van, azt most leírom. Rezgésed kicsit megemelkedik. Kifejlődik egy olyan képesség ami nélkülözhetetlen: együttérzés.

tovább...

Cseri Eszter

Az én szenvedélyem a fejlődés és a kapcsolódás. Látni mások fejlődését, megél, ahogy én magam fejlődök, változom. Kapcsolódni önmagammal, az érzéseimmel, autentikus önmagammal. Kapcsolódni másokkal, odaérni, meglátni a másikat az álarcai és szerepei mögött.

tovább...

Prell Noémi

A jóga egy átalakulási folyamat kellős közepén talált rám és megváltoztatta az egész életemet. A gyakorlás a napjaim részévé vált, és igyekszem a matracon túl a mindennapi életembe is magammal vinni. 2011 óta tanítok és okleveles IYENGAR JÓGA oktatóként, a világ egyik legszigorúbb és legszínvonalasabb jógaoktató képzését végeztem el.

tovább...