Kisbabám világa – prenatális jóga Hangfürdővel

2019. február 26., kedd, 10:00–11:30

⚜ A Birthlight kismamajóga rendszer segít felszínre hívni azt a fajta ősi tudást, ami minden nőben ott van. A tradicionális hatha jóga gyakorlatait fűzi össze az Amazonas vidéki természeti népek asszonyainál megfigyelt mozgáselemekkel, ösztönös tudásával.

⚜ A kismamajóga egy lágyan áramló gyakorlás bemelegítéssel, légzőgyakorlatokkal. Az óra nagyobb részében relaxáció vár, mely során a handpan és más varázslatos hangszerek hangja kísér majd végig Téged és a Babádat, támogatva a kapcsolódást. A handpan lenyűgöző, meditatív hangszer, csodálatos harmóniát teremt.

⚜ Az auditív (hallási) rendszer igen korán fejlődésnek indul. A gyermekek ritmusérzéke az anyai szívhangok miatt már embrionális korban kezd kialakulni. A magzati korban hallgatott zene pozitív hatást fejt ki a baba fejlődésére.

⚜ 4. hónaptól várunk minden kismamát. A gyakorlás biztonságosan végezhető, nem szükséges jógás múlt. Az óra végén lehetőség nyílik a személyes élmények, tapasztalatok megosztására is.

⚜ Az órát kíséri:
Cseri Eszti – eszközös jóga, hatha jóga instruktor, kismamajóga oktató
Lencse Ádám – hangterapeuta, hangdrum oktató

A Hamsa Jógaműhely különleges atmoszférája, tágas, napfényes tere támogat jó energiával. Hozzájárulás: 3500Ft – bejelentkezés nem szükséges, de megköszönjük, ha jelzed részvételi szándékodat! namaste@hamsajoga.hu / 06704201378 / kérdés esetén is keress minket bátran!