Iyengar Jóga Női Kör

4 alkalmas Női Kör. Időpontok: 2019. február 2. február 16. március 2. március 16. szombatonként 13:00-15:00 között.

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld egy biztonságos, megtartó Női Kör erejét. Ez a tanfolyam olyan változásokat indíthat el az életedben, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges női lét útján.

Az első 5 jelentkezőt egy egyedi rózsafa- és Swarovski gyöngyökből készült karkötővel lepjük meg. Legyen ez a mi ajándékunk!

“B.K.S Iyengar és lánya, Geeta Iyengar úttörőként kialakított női szekvenciái sokat segítettek mindennapi életemben, ciklusom nehéz napjaiban valamint terhességem alatt és a sikeres otthon szülésben, majd az azt követő regenerálódásban is. Egyik fő célom, hogy ezeket a gyakorlatsorokat eljuttassam azokhoz a nőkhöz, akik megoldást keresnek problémáikra, vagy csak hatásosabban szeretnének együtt dolgozni azokkal a változásokkal, amelyek a nőiség és havi ciklusunk természetes velejárói, hogy kiegyensúlyozottabban, teljesebben és boldogabban élhessék meg a mindennapokat.” Mimi

⚜ A menstruáció rendszeres kihívást jelent sok nő életében, ennek ellenére még mindig keveset beszélünk róla. Fontos, hogy a jógamatracon is elismerjük és tiszteletben tartsuk a testünkben havonta lezajló változásokat. Ebben nyújt segítséget ez a 4 alkalmas tanfolyam.

⚜ A tanfolyam alatt olyan gyakorlatsorokkal fogunk megismerkedni, amelyeket a menstruációs ciklusunk különböző szakaszaiban gyakorolhatunk, nagy figyelmet fordítva a menstruáció alatt és előtt (PMS) jelentkező problémák enyhítésére.

⚜ E szekvenciák nemcsak abban segítenek, hogy megőrizzük egészségünket, hanem közvetlenül segítik a menstruáció folyamatát. Olyan ászanákból (jóga pózok) épülnek fel, amelyek ellazítják az idegrendszert, egyensúlyban tartják a hormonrendszert, gondoskodnak a reproduktív szervek megfelelő vér- és oxigenellátásáról valamint erősítik az őket támogató izmokat.

⚜ Pszichológiai szempontból stresszoldó hatásúak, és egy olyan relaxált állapotot hoznak létre, amelyben a hypothalamusz hatékonyabban tudja szabályozni a hormonháztartást. Ha odafigyelünk testünk igényeire, elfogadjuk azokat, és ennek megfeleően alakítjuk a gyakorlásunkat, akkor sokkal hatásosabban tudunk együtt dolgozni azokkal a változásokkal, amik havi ciklusunk természetes velejárói. Így kiegyensúlyozottabban, teljesebben és boldogabban élhetjük a mindennapokat.

⚜ A tanfolyam minden alkalmával egy-egy gyakorlatsort veszünk végig. A közös gyakorlás után pedig egy tea mellett megbeszéljük a hozzá kapcsolódó elméleti kérdéseket. A tanfolyam elméleti és gyakorlati összefoglalóit a résztvevők minden alkalom után emailben is megkapják majd.

A négyalkalmas tanfolyamot Mimi Noemi Prell Yoga, okleveles Iyengar jóga oktató vezeti.

A tanfolyamot kéthetente szombaton 13:00-15:00 között tartjuk. Időpontok: 2019. január 19. február 2. február 16. március 2.

Hozzájárulás: 12.000 Ft/fő/4alkalom
EARLY BIRD DECEMBER 31. 12.00-ig: 9900Ft/fő/4alkalom

⚜ a tanfolyam létszáma max.12fő. Jelentkezési határidő: 2019. február 2. 13.00 (az első alkalom időpontja!)

Ha kérdésed van, keress minket bátran a namaste@hamsajoga.hu címen vagy telefonon: 06704201378

Biztosítsd a helyed regisztrációs lapunk kitöltésével!
https://goo.gl/forms/AfL4AtlU5Q5p8WbO2
************************************************************
Hamsa Jógaműhely

1068 Budapest, Rippl-Rónai utca 40.